ZOMERACTIE!

Zomeractie houten vloer

De basis van een interieur is: de vloer! Ben jij niet tevreden met de huidige vloer of is je vloer aan vervanging toe? Of heb je een nieuwbouw woning gekocht? Met deze actie kan je voordelig de basis van jouw woning aanpakken.

Voor deze aanbieding krijg je een hele toffe natuurlijke duurzame houten vloer: duoplank rustiek eiken. 

 

NU VOOR SLECHTS €65,- / m2

 

Deze prijs is inclusief:

  • het leveren,
  • de ondervloer,
  • het materiaal,
  • de rustiek eiken houten vloer (kan niet missen) 18 cm breed,
  • de plinten,
  • de olie afwerking naar keuze
  • en het leggen van de vloer door een van onze ervaren parketteurs!

AANVRAAGFORMULIER

Wil jij graag deze mooie eiken basis voor jouw interieur? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op! 

DUOPLANKEN

De duoplank wordt ook wel multiplank of multigarantplank genoemd. De basis is hetzelfde. Hoe prachtig een massief houten vloer ook kan zijn, is het niet altijd de perfecte keuze door de werking van het hout. De werking van het hout wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid en de kamertemperatuur. Hierdoor is de combinatie met vloerverwarming ook niet altijd optimaal.

Wilt je geen problemen met de werking van jouw vloer?
Dan is onze duoplank de perfecte oplossing! Deze bestaat uit een toplaag (4mm) massief eiken op een onderlaag van berken-multiplex (12mm). Deze planken zijn veel minder gevoelig voor krimp en zwelling, dus ideaal voor een vloer met verwarming.

Het berken-multiplex vangt de werking van de toplaag op, waardoor de kans dat deze gaat werken of scheuren wordt geminimaliseerd.

Rustiek Eiken vloer

DOOR HEEL NEDERLAND

We leveren en leggen door heel Nederland. Zelf zijn we gevestigd in regio Zwolle. Om precies te zijn: Hattem (Netelhorst 11). Ben je benieuwd naar meer over ons bedrijf? Lees meer over ons.