Vloerrenovatie houten vloer en parket

Schade aan een parketvloer is natuurlijk doodzonde, maar het kan iedereen overkomen. Oorzaken zoals water, rook, brand, inbraak of een ongelukje liggen vaak buiten uw controle.
Vloerrenovatie is in de meeste gevallen een uitstekende en voordelige oplossing om van uw beschadigde houten vloer weer een eyecatcher te maken. Een nieuwe voer aanschaffen is niet nodig.

Renovatie van uw houten vloer met de juiste kennis en vakmanschap

Gelukkig hebben wij de kennis om je te helpen! Ook beschikken we over de beste materialen, waardoor uw houten vloer na de renovatie weer zo goed als nieuw is! We handelen al uw beschadigingen, ongeacht hout- en vloersoort vakkundig af. Daarom is Parketwerk bij schade aan uw vloer de beste keuze! Als u ons op tijd inschakelt, kunnen we de schade snel en vakkundig beoordelen.

Parketwerk zal uw gehele parketvloer volledig opknappen. Een parketvloer renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het roken, borstelen of schuren van uw vloer.
Ook zijn we specialisten in het verwijderen en vervangen van het beschadigde parket. Met het aanhelen van de vloer ziet u na de behandeling geen verschil meer. Natuurlijk kunnen we ook de bestaande plinten, sierlijsten of afdeklijsten verwijderen en vervangen.

Bepalen mogelijkheid vloerrenovatie houten vloer en parketvloer

We willen eerst kunnen bepalen of de vloer nog te renoveren is. Soms is de vloer zo beschadigd dat het makkelijker en goedkoper is de vloer te vervangen voor een nieuwe houten vloer. Om dit te kunnen bepalen komen we graag bij u langs of vragen we foto's en informatie bij u op. We kunnen dan ook direct de houtsoort en de breedte van de planken/stroken bepalen.

We maken een offerte op basis van alle informatie en sturen u deze toe. Als u akkoord gaat met onze offerte dan plannen we direct een afspraak voor de vloerrenovatie.

We nemen het project stapsgewijs met u door.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan