Vloerrenovatie houten vloer en parket

Alle informatie

Schade aan een parketvloer is natuurlijk doodzonde, maar het kan iedereen overkomen. Oorzaken zoals water, rook, brand, inbraak of een ongelukje liggen vaak buiten jouw controle.
Vloerrenovatie is in de meeste gevallen een uitstekende en voordelige oplossing om van je beschadigde houten vloer weer een eyecatcher te maken. Een nieuwe vloer aanschaffen is dan niet nodig.

Renovatie van je houten vloer met de juiste kennis en vakmanschap

Gelukkig hebben wij de kennis om je te helpen. Ook beschikken we over de beste materialen, waardoor uw houten vloer na de renovatie weer zo goed als nieuw is. We handelen al uw beschadigingen, ongeacht hout- en vloersoort vakkundig af. Daarom is Parketwerk bij schade aan je vloer de beste keuze. Als je ons op tijd inschakelt, kunnen we de schade snel en vakkundig beoordelen en herstellen.

Parketwerk zal je gehele parketvloer volledig opknappen. Een parketvloer renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het roken, borstelen of schuren van je vloer.

Ook zijn we specialisten in het verwijderen en vervangen van het beschadigde parket. Met het aanhelen van de vloer zie je na de behandeling geen verschil meer. Natuurlijk kunnen we ook de bestaande plinten, sierlijsten of afdeklijsten verwijderen en vervangen.

Bepalen mogelijkheid vloerrenovatie
houten vloer en parketvloer

We willen eerst kunnen bepalen of de vloer nog te renoveren is. Soms is de vloer zo beschadigd dat het makkelijker en goedkoper is de vloer te vervangen voor een nieuwe houten vloer. Om dit te kunnen bepalen komen we graag bij je langs of vragen we foto’s en informatie bij je op. We kunnen dan ook direct de houtsoort en de breedte van de planken/stroken bepalen.

We maken een offerte op basis van alle informatie en sturen je deze toe. Ga je akkoord met onze offerte dan plannen we direct een afspraak voor de vloerrenovatie.

We nemen het project stapsgewijs met je door.

Enthousiast geworden?

''Je beschadigde vloer omtoveren tot
een eyecatcher ''

Traprenovatie

Nieuwe look aan je trap geven? Zie hier wat wij voor je kunnen betekenen

Je trap een nieuwe look geven

Is je trap toe aan een nieuwe look? Kan je trap wel een opknapbeurt gebruiken?

Parketwerk legt niet alleen nieuwe vloeren, maar renoveert ook trappen. Meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op of lees meer over de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Bel ons op: