VLOERRENOVATIE

Alle informatie

Google-reviewscore

5.0
5/5

(+20 reviews)

Schade aan een parketvloer is natuurlijk doodzonde, maar het kan iedereen overkomen. Het laten uitvoeren van vloerrenovatie is in de meeste gevallen een uitstekende en voordelige oplossing om van je beschadigde vloer weer een eyecatcher te maken.

Houten vloer renoveren

Parketwerk voert vloerrenovatie uit voor allerlei soorten houten vloeren. We werken zorgvuldig de beschadigde delen weg en zorgen voor een naadloos eindresultaat. Twijfel je of jouw houten vloer nog gerenoveerd kan worden? Stuur ons foto’s van de beschadigingen of ontvang onze specialisten bij jou thuis. Je ontvangt een eerlijk en specialistisch advies over de mogelijkheden.

Parketvloer renoveren

Heeft je parketvloer beschadiging opgelopen? Laat de specialisten van Parketwerk er dan naar kijken. We hebben veel ervaring met de vloerrenovatie van parketvloeren. Je ontvangt vooraf een eerlijk advies en volledige duidelijkheid over de prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En voor je het weet beschik je weer over een parketvloer om trots op te zijn.

” Je beschadigde vloer omtoveren tot een eyecatcher “

Vloer laten aanhelen

Heb je een gedeelte van je vloer vervangen? Dan wil je natuurlijk dat de oude en nieuwe vloer mooi in elkaar overlopen. Kies er dan voor om je vloer aan te laten helen. Bij Parketwerk hebben we veel ervaring en expertise in het laten aanhalen van vloeren, ook wanneer een vloer écht uniek is. Zo maak je weer één geheel van je houten vloer of parketvloer.

Traprenovatie

Is je trap toe aan een nieuwe look? Schakel dan Parketwerk in voor de renovatie van jouw trap. Binnen één dag zorgen we ervoor dat je trap er weer als nieuw uitziet. We verzorgen traprenovatie voor zowel gesloten als open trappen. Daarbij produceren we trappen volledig op maat. Hierdoor kies je voor een trap die er weer als nieuw uitziet en precies aansluit op jouw interieur.

Duoplank stroken eiken houten vloer

Vloerrenovatie met de juiste kennis en vakmanschap

Parketwerk heeft de kennis en ervaring om een vloerrenovatie snel en effectief uit te voeren. Daarbij beschikken we over de beste materialen, waardoor jouw vloer na de renovatie weer zo goed als nieuw is. We handelen alle beschadigingen, ongeacht het parket- of houtsoort. Dit maakt Parketwerk de beste keuze bij schade aan je vloer de beste keuze.

Renovatie van A tot Z

Bij het uitvoeren van de vloerrenovatie zal Parketwerk de gehele parketvloer volledig opknappen. Een houten vloer of parketvloer renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het roken, borstelen of schuren van uw vloer. We zorgen ook voor de juiste afwerking met een olie- of laklaag. En het is ook mogelijk om de bestaande plinten, sierlijsten of afdeklijsten verwijderen en vervangen.

Direct duidelijkheid

We willen eerst kunnen beoordelen of de vloer nog te renoveren is. Soms is de vloer zo beschadigd dat het makkelijker en goedkoper is de vloer te vervangen voor een nieuwe houten vloer. Om dit te kunnen beoordelen komen we graag bij jou langs of vragen we foto’s en informatie bij je op. We kunnen dan ook direct de houtsoort en de breedte van de planken/stroken bepalen.

We maken een vrijblijvende offerte op basis van alle informatie. Ga je akkoord met onze offerte, dan plannen we direct een afspraak voor de vloerrenovatie.

Enthousiast geworden?