Kosteloos vloer inmeten en advies op maat

Bij Parketwerk begrijpen we dat het leggen van een nieuwe houten vloer een belangrijke investering is. Daarom bieden we kosteloos en vrijblijvend advies op maat aan huis, om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt voor een prachtige nieuwe vloer die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Google-reviewscore

5.0
5/5

Inmeting en stalen van verschillende vloeren

Onze deskundige en ervaren parketteurs komen graag bij je langs om een vrijblijvende inmeting te doen en je te voorzien van professioneel advies. We nemen stalen van verschillende houten vloeren mee, zodat je de texturen, kleuren en afwerkingen kunt ervaren en visueel kunt vergelijken. Op basis van jouw wensen, interieur en budget, zullen we samen de meest geschikte houten vloer selecteren.

Vrijblijvende offerte

Na de inmeting en het kiezen van de gewenste houten vloer, zullen we direct een vrijblijvende offerte voor je opstellen. Deze offerte omvat een gedetailleerde prijsopgave, inclusief materialen en arbeidskosten. Zo heb je meteen een duidelijk beeld van de investering die gepaard gaat met het leggen van een nieuwe houten vloer.

Kosteloos binnen een schaal

van <50km

Bij Parketwerk bieden we onze vrijblijvende adviesservice aan binnen een straal van 50 km rondom Hattem. Zolang je binnen deze straal woont, brengen wij geen voorrijkosten in rekening. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je alle informatie en ondersteuning krijgt die je nodig hebt, zonder verplichting.

Voorrijkosten buiten 50 km

Woon je buiten onze 50 km straal? Dan brengen we mogelijke voorrijkosten in rekening. Het goede nieuws is dat deze kosten worden verrekend bij het aangaan van een opdracht met Parketwerk. We zorgen voor eerlijke en transparante tarieven, zodat je volledig op de hoogte bent van de kosten.Onze tarieven voor voorrijkosten zijn redelijk en transparant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over voorrijkosten en beschikbaarheid in jouw regio.

Maak nu een afspraak voor je advies op maat

Ben je klaar om jouw droomvloer werkelijkheid te laten worden? Maak nu een afspraak met Parketwerk voor een vrijblijvend advies op maat. Vul het formulier in en we nemen binnen 24uur contact met je op om een geschikte datum en tijd te plannen.

Bij Parketwerk streven we naar uitmuntendheid in vakmanschap en service. Vertrouw op ons voor het leggen van je nieuwe houten vloer, waarbij we jouw visie tot leven brengen met kwaliteit en vakmanschap.

Wat onze klanten zeggen...

Maarten & Amke
Lees verder
"Wij zijn een prachtige visgraat parketvloer met bies rijker! Parketwerk Hattem is zeker aan te raden vanwege het mooie materiaal, het vakkundige werk en ook vanwege het toegankelijk en betrokken contact vanuit dit leuke bedrijf!
Johan
Lees verder
"Parketwerk heeft onze vloer een nieuwe uitstraling gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de afspraken en uitgevoerde werkzaamheden. Dank aan Joep en zijn team!"
Robert Jan & Dinette
Lees verder
"Wij zijn ontzettend blij met de vloer gelegd door parketwerk. Joep denkt graag mee een samen kom je tot een topvloer! complimenten voor de medewerkers van Parketwerk"
Renee
Lees verder
Sinds 8 maanden zijn we in het bezit van een mat gelakte eiken visgraat parketvloer van Parketwerk Hattem. We zijn er nog steeds ontzettend blij mee. Om kort te gaan: Bijzonder mooi en vrijwel geen onderhoud nodig.
Luc
Lees verder
Hartelijk dank voor het geweldige vakkundig en mooie opknapbeurt van onze vloer!
Lisa
Lees verder
Parketwerk heeft Een prachtige houten vloer gelegd in onze woning. Vooraf was ik vooral bang dat de vloer/kleur niet zo zou worden zoals ik in mijn hoofd had. Heel wat uren besteed aan het uitzoeken van de juiste kleur lak. Joep heeft ontzettend veel kennis dus eindstand; de vloer én kleur is nog mooier dan ik had gehoopt.

Google-reviewscore

5.0
5/5