Vacature Parketwerk

Lees hieronder meer 

Parketteur bij Parketwerk Hattem

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren parketteur die ons team komt versterken! Parketwerk is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, leggen en renoveren van houten vloeren en parketvloeren in Zwolle en omstreken. Wij zijn een divers team van enthousiaste parketteurs.  

 

Ben jij een trotse vakman/vrouw, klantgericht, een goede samenwerker en kun jij out-of-the-box denken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wij bieden een uitdagende fulltimebaan met een goede werksfeer en fijne collega’s. De functie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met een salaris passend bij de functie en jouw kennis en ervaring. 

 

Ben je er klaar voor om diverse echten houten vloeren leggen?

Als parketteur bij Parketwerk ben je dagelijks bezig met het leggen en/of renoveren van de mooiste houten- en parketvloeren. Daarnaast is het bekleden van trappen iets wat binnen ons specialisme valt. Van stroken vloeren tot de bijzonderste patronen, geen wens is ons te gek!

 

  • Heb je werkervaring als parketteur/vloerenlegger?
  • Ben je een nette werker?
  • Ben je in bezit van rijbewijs B?
  • Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?

 

Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer direct.

 

Reageren kan per mail naar info@parketwerk.com t.a.v. Joep van Apeldoorn of bellen met 038-2022457 Heb je vragen? Joep staat je graag te woord.

 

Meer over parketwerk vind je op: www.parketwerk.com

Word je ook enthousiast van deze projecten?

Wij bieden een uitdagende fulltime baan bij een innoverend bedrijf met een goede werksfeer en fijne collega’s. De functie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met een salaris passend bij de functie en jouw kennis en ervaring.

Heeft u nog vragen? Bel ons op: