Traprenovatie met hout van parketwerk

Alle informatie

Een mooie trap,
perfect voor uw woning

Vind je dat je trap wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent je bij Parketwerk aan het juiste adres voor een nieuwe trap, geheel naar jouw smaak! Als  trappenspecialist kunnen wij de renovatie binnen slechts één dag realiseren. Doordat wij de traptreden zelf in onze schaverij te Hattem produceren, kunnen wij voor jou een trap op maat maken. Samen zorgen we ervoor dat de trap perfect bij jouw woning en interieur past.

  • Verschillende soorten trappen mogelijk;
  • Brede afwerkingsmogelijkheden;
  • Persoonlijk advies;
  • Jarenlange ervaring;
  • Altijd een unieke trap!
 

Als we het kunnen bedenken kunnen we het ook maken, zeggen we altijd…

Hoe gek de wensen dus ook mogen klinken, wij stellen alles in het werk om deze wensen waar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een gesloten of een open trap, een houten trap met de houtsoort naar uw voorkeur en overige wensen zoals trapverlichting. Neem voor persoonlijk advies contact op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Gesloten of open trap bekleden

Niet elke trap is hetzelfde: er zijn open trappen en gesloten trappen. Bij het renoveren van beide trappen komen verschillende mogelijkheden kijken. Neem bijvoorbeeld de treden van een open trap: hierbij zie je naast de bovenkant ook de onderkant van de traptreden. Heb je dus een open trap, dan is het mooi om alle zijden van de treden in de traprenovatie mee te nemen. Een gesloten trap renoveren? Dan kunnen wij de stootborden meenemen in het renovatieproces.

De afwerking van uw nieuwe trap

Wanneer wij de trap hebben gerenoveerd, kunnen wij deze voor u lakken of oliën. Hierbij heb je de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren; er zit dus altijd wel een kleur tussen die bij jouw stijl en interieur past! Na het lakken van de trap gaat deze nog jarenlang mee. Hiermee maak je een duurzame keuze en heb je nog lang plezier van jouw mooie nieuwe trap! In overleg is het eveneens mogelijk om trapverlichting te laten aanbrengen in de traptreden. Houd hierbij wel rekening met enige voorbereiding.

Duoplank stroken eiken houten vloer

Masssieve traptreden of overzettreden

Bij ons kun je onder andere kiezen tussen massieve treden en overzettreden. Massieve traptreden bestaan uit houten planken uit één en dezelfde boom. Overzettreden zijn daarentegen te vergelijken met onze duoplank en worden over de oude treden van jouw trap geplaatst. Deze laatste treden hebben een totale dikte van 16mm met een mooie toplaag van 4mm eikenhout, of een andere houtsoort!

Onze houtsoorten

Doordat wij de overzettreden, maar ook de massieve traptreden in onze eigen schaverij produceren, heb je bij ons de keuze uit verschillende houtsoorten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om jouw trap te bekleden met parket of een eiken trap met verouderde look te realiseren. Dit doen wij met oud eiken, ook wel reclaimed eikenhout genaamd, wat afkomstig is van eeuwenoude woningen uit Oostenrijk en Zwitserland. Hiermee krijg je een unieke eikenhouten trap, waarvan de patinalaag ongeëvenaard is en geen nieuwe bomen voor gekapt hoeven worden. Toch liever een andere houtsoort? Neem dan vooral een kijkje tussen onze verschillende houtsoorten.

Traprenovatie kosten

Bij ons kunt u al terecht voor een traprenovatie vanaf €85,- per eikenhouten trede. Dit is altijd inclusief montage en afwerking met lak of olie naar keuze. Het is uiteraard ook mogelijk om voor een andere houtsoort te kiezen. Voor een totaalbeeld van de kosten voor de traprenovatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Om de traprenovatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het handig dat je alvast een aantal stappen onderneemt en keuzes maakt:

Mocht je er niet uitkomen, dan kunt je contact opnemen voor vrijblijvend advies.

De stappen bij een traprenovatie

''Een unieke toevoeging in uw woning!''

Duoplank stroken eiken houten vloer

Laat jouw trap renoveren door parketwerk!

Wanneer je kiest voor een traprenovatie door Parketwerk, kies je voor dé trappenspecialist en jarenlang plezier van jouw mooie gerenoveerde trap. Doordat wij de treden voor de traprenovatie in onze eigen schaverij produceren en bewerken, heb je volop keuze wat de houtsoort en afwerking van de trap betreft. Zo bent je verzekerd van een trap die perfect bij jouw woning en inrichting past. Na de renovatie van de trap is deze niet langer slechts een manier om van de ene verdieping naar de volgende te gaan, maar een unieke toevoeging aan de woning waarmee je een statement maakt!

Hulp nodig bij de renovatie van je trap?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Binnen de kortste keren, kunt u gaan genieten van een mooie houten trap! Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Wilt u de mogelijkheden zelf bekijken in onze showroom? Neem dan contact op of kom langs.

Showroom met houtsoorten

Houtsoorten bij parketwerk

U wilt eens wat anders dan eiken? Wij kunnen onze houten vloeren in diverse houtsoorten leveren.

Houten vloer Schuren

Vloer schuren en behandelen

Niet direct een nieuwe vloer nodig? Laat de vloer schuren en behandelen. En geef je vloer een geheel nieuwe uitstraling.

Vloerrenovatie houten vloer

Heeft u brand of lekkage gehad? Ook een beschadigde vloer is zo weer de oude.

Heeft u nog vragen? Bel ons op: