Traprenovatie met hout van parketwerk

Google-reviewscore

5.0
5/5

Een mooie trap,
perfect voor uw woning

Vind u dat uw trap wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan bent u bij Parketwerk aan het juiste adres voor een nieuwe trap, geheel naar uw smaak! Als  trappenspecialist kunnen wij de renovatie binnen slechts één dag realiseren. Doordat wij de traptreden zelf in onze schaverij te Hattem produceren, kunnen wij voor u een trap op maat maken. Samen zorgen we ervoor dat de trap perfect bij uw woning en interieur past.

  • Verschillende soorten trappen mogelijk;
  • Brede afwerkingsmogelijkheden;
  • Persoonlijk advies;
  • Jarenlange ervaring;
  • Altijd een unieke trap!
 

Als we het kunnen bedenken, kunnen we het ook maken, zeggen we altijd…

Hoe gek de wensen dus ook mogen klinken, wij stellen alles in het werk om deze wensen waar te maken. Denk bijvoorbeeld aan het bekleden van een gesloten of een open trap, een houten trap met de houtsoort naar uw voorkeur en overige wensen zoals trapverlichting. 

Neem voor persoonlijk advies contact op om vrijblijvend een afspraak te maken.

Gesloten of open trap bekleden

Niet elke trap is hetzelfde: er zijn open trappen en gesloten trappen. Bij het renoveren van beide trappen komen verschillende mogelijkheden kijken. Neem bijvoorbeeld de treden van een open trap: hierbij zien we naast de bovenkant ook de onderkant van de traptreden. Heeft u een open trap, dan is het mooi om alle zijden van de treden in de traprenovatie mee te nemen. Een gesloten trap renoveren? Dan kunnen wij ook de stootborden meenemen in het renovatieproces.

De afwerking van uw nieuwe trap

Wanneer wij de trap hebben gerenoveerd, kunnen wij deze voor u lakken of oliën. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren; er zit dus altijd wel een kleur tussen die bij uw stijl en interieur past! Na het lakken van de trap gaat deze nog jarenlang mee. Hiermee maakt u een duurzame keuze en heeft u nog lang plezier van een mooie nieuwe trap! In overleg is het eveneens mogelijk om trapverlichting te laten aanbrengen in de traptreden. Houd hierbij wel rekening met enige voorbereiding.

Massieve traptreden of overzettreden

Bij ons kunt u onder andere kiezen tussen massieve treden en overzettreden. Massieve traptreden bestaan uit houten planken uit één en dezelfde boom. Overzettreden zijn daarentegen te vergelijken met onze duoplank en worden over de oude treden van uw trap geplaatst. Deze laatste treden hebben een totale dikte van 16mm met een mooie toplaag van 4mm eikenhout, of een andere houtsoort!

Onze houtsoorten

Doordat wij de overzettreden, maar ook de massieve traptreden in onze eigen schaverij produceren, heeft u bij ons de keuze uit verschillende houtsoorten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw trap te bekleden met parket of een eiken trap met verouderde look te realiseren. Dit doen wij met oud eiken, ook wel reclaimed eikenhout genaamd, wat afkomstig is van eeuwenoude woningen uit Oostenrijk en Zwitserland. Hiermee krijgt u een unieke eikenhouten trap, waarvan de patinalaag ongeëvenaard is en geen nieuwe bomen voor gekapt hoeven worden. Toch liever een andere houtsoort? Neem dan vooral een kijkje tussen onze verschillende houtsoorten.

Traprenovatie kosten

Bij ons kunt u al terecht voor een traprenovatie vanaf €85,- per eikenhouten trede. Dit is altijd inclusief montage en afwerking met lak of olie naar keuze. Het is uiteraard ook mogelijk om voor een andere houtsoort te kiezen. Voor een totaalbeeld van de kosten voor de traprenovatie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Om de traprenovatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het handig dat u alvast een aantal stappen onderneemt en keuzes maakt:

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u uiteraard contact opnemen voor vrijblijvend advies. We staan u heel graag te woord. 

De stappen bij een traprenovatie

Duoplank stroken eiken houten vloer

Laat uw trap renoveren door parketwerk

Wanneer u kiest voor een traprenovatie door Parketwerk, kiest u voor dé trappenspecialist en jarenlang plezier van een mooie gerenoveerde trap. Doordat wij de treden voor de traprenovatie in onze eigen schaverij produceren en bewerken, heeft u volop keuze wat de houtsoort en afwerking van de trap betreft. Zo bent u verzekerd van een trap die perfect bij uw woning en inrichting past. Na de renovatie van de trap is deze niet langer slechts een manier om van de ene verdieping naar de volgende te gaan, maar een unieke toevoeging aan de woning waarmee u een statement maakt!

Hulp nodig bij de renovatie van uw trap?

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Binnen de kortste keren, kunt u gaan genieten van een mooie houten trap! Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Wilt u de mogelijkheden zelf bekijken in onze showroom? Onze specialisten denken graag met u mee, of kom langs bij ons in de showroom.

Heeft u nog vragen? Bel ons op: