Skip to content
Home » Schuren & behandelen » Aanhelen van de vloer

Aanhelen houten vloer

Heeft u een muurtje verwijderd voor een open keuken? Een stuk bij uw huis aangebouwd, of een serre gemaakt? Dan kunnen we begrijpen dat u de vloer ook het liefst ziet doorlopen! Ook al is je vloer uniek. Laat uw parket of houten vloer aanhelen en maak van uw vloer weer één geheel.

Wat is het aanhelen van parket of houten vloer?

Bij het aanhelen van een houten vloer of parketvloer wordt de bestaande vloer doorgelegd en wordt de nieuwe vloer naadloos aangesloten. Hierbij worden delen van de bestaande vloer ingezaagd en door nieuwe vloerdelen vervangen. Hierbij wordt natuurlijk gebruik gemaakt van hetzelfde hout in dezelfde breedte. Na het aanhelen schuren we de vloer helemaal opnieuw en werken deze af met vloerolie of vloerlak, zodat hij er als één geheel uitziet!

We kunnen elke breedte, dikte en lengte van elke houtsoort produceren. Dus niet alleen planken vloeren, maar ook patroonvloeren behoren tot de mogelijkheden! Wij zagen de vloer in, zodat u uiteindelijk geen verloop ziet! 

Aanhelen bij vloerrenovatie

Het aanhelen wordt vaak toegepast bij het renoveren van vloeren. Is uw vloer beschadigd door lekkage, brand of door een ongelukje? Dan is het niet noodzakelijk om de hele parketvloer te vervangen. Wij kunnen door middel van het aanhelen, de vloer weer volledig renoveren.

kosten aanhelen parketvloer

De kosten van het aanhelen van uw houten vloer worden bepaald door een aantal factoren zoals:

  • de houtsoort van de vloer
  • de vloeroppervlakte
  • en de afwerking van de vloer

Wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Scroll To Top