Skip to content
Home » Schuren & behandelen

Schuren en behandelen van vloeren

Wanneer uw parketvloer slijtplekken, putten, krassen of beschadigingen heeft, is het tijd voor een goede onderhoudsbeurt! Voor veel doe-het-zelvers is het schuren van parket een onbekende, tijdrovende maar vooral grote klus, waarbij het resultaat vaak tegenvalt.

Laat uw vloer door een specialist behandelen

Wij adviseren daarom ook om uw parket door een specialist te laten schuren. Wanneer u dit zelf doet ontstaat vaak meer schade dan gedacht, wat hoge kosten met zich meebrengt om te herstellen.

Wij maken gebruik van professionele schuurmachines. Tijdens het schuren wordt het stof direct afgezogen. Wij laten uw huis nagenoeg stofvrij achter.

Vakmanschap

Het schuren, polijsten, lakken en behandelen van parket vraagt om ervaring, het juiste materiaal en vooral om vakmanschap. Wij zijn specialisten in parketonderhoud en herstel door heel Nederland. Binnen een dag kan uw vloer zijn omgetoverd en heeft je woning weer een nieuwe en frisse uitstraling.

  • Parket schuren & oliën € 27,50 per vierkante meter!
  • Parket schuren & lakken 32,50 per vierkante meter!
Beschadigingen houten vloer renoveren

Vloerrenovatie houten vloeren

Heeft u last van lekkage gehad of is uw vloer op een andere manier beschadigd geraakt? Dan is het niet altijd noodzakelijk om de gehele vloer te vervangen. In veel gevallen is het mogelijk om de vloer te renoveren.
Bij vloerrenovatie worden de onherstelbare planken of vloerdelen vervangen. Vervolgens wordt de gehele vloer geschuurd en weer behandeld met een afwerking naar wens. Dit kan direct het moment zijn om weer eens na te denken over een nieuwe kleur van de vloer.

 

Scroll To Top