Schuren en behandelen

Heeft uw vloer schade opgelopen door een lekkage of brand? Of is de houten vloer simpelweg toe aan een opknapbeurt? Een parketvloer schuren is voor doe-het-zelvers vaak een onbekende en tijdrovende klus en ze krijgen vaak helaas niet het resultaat dat ze aanvankelijk voor ogen hadden. Laat deze klus van parket schuren liever over aan een bedrijf dat beschikt over echt vakmanschap. Bij Parketwerk kunt u terecht om de vloer op professionele wijze te laten schuren en behandelen! Lees snel verder om te zien wat we voor u kunnen betekenen, of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

schuren van de houten vloer

Houten vloer laten schuren door een specialist

Uw houten vloer weer als nieuw. Onze parketteurs maken van uw vloer weer een pareltje. Laat uw eiken vloer schuren, of iedere andere houtsoort, door een specialist zoals Parketwerk. Wij beschikken over professionele schuurmachines, die het stof direct afzuigen. Zo kunnen wij uw houten vloer schuren zonder stof en laten wij uw woning nagenoeg stofvrij achter! Het parket kunnen we binnen een dag omgetoverd hebben, waardoor u kunt genieten van een nieuwe en frisse uitstraling.

Vloer polijsten

Als uw vloer wat dof uitslaat doordat de lak- of olielaag beschadigd is, kunt u ervoor kiezen om uw vloer te laten polijsten in plaats van te schuren. Doordat men bij polijsten gebruik maakt van een fijnere korrel dan schuren, is het ideaal wanneer u het niet nodig vindt om de gehele vloer te laten schuren en behandelen. Hierdoor is het dé manier om uw vloer een snelle opknapbeurt te geven bij oppervlakkige krassen of putjes. Na het polijsten wordt de houten vloer eveneens gelakt of geolied. Het is bij polijsten helaas niet mogelijk om de parketvloer een nieuwe kleur te geven. Hiervoor moet het toch echt eerst geschuurd worden om de oude olie- of laklaag volledig te verwijderen.

Heeft u vragen, onze specialisten denken graag met u mee. 

Houten vloer Schuren

''Een sterke, paginaspecifieke quote om de aandacht te trekken''

Aanhelen van parket

Na het weghalen van een muurtje, of het aanbouwen van een stuk aan uw woning, is het natuurlijk het mooist als de houten vloer mooi overloopt. Hiervoor kunt u ervoor kiezen om de vloer aan te laten helen, ook wanneer uw vloer écht uniek is! Bij het aanhelen van de vloer zorgen wij ervoor dat het oude en het nieuwe parket mooi in elkaar overloopt, zonder zichtbare overgang. Het aanhelen van houten vloeren wordt vaak gebruikt bij vloerrenovatie, bijvoorbeeld na een lekkage of brand. Zo hoeft u niet de gehele parketvloer te vervangen en kunt u toch genieten van uw oude vertrouwde vloer!

Showroom met houtsoorten

Houtsoorten bij parketwerk

U wilt eens wat anders dan eiken? Wij kunnen onze houten vloeren in diverse houtsoorten leveren.

Houten vloeren van Parketwerk

Houten vloeren

Wij hebben een groot assortiment massief houten vloeren. Ruime keuze in eiken, maar ook andere houtsoorten.

Vloerrenovatie houten vloer

Heeft u brand of lekkage gehad? Ook een beschadigde vloer is zo weer de oude.

Heeft u nog vragen? Bel ons op:

Houten vloer oliën of lakken

Kiest u ervoor om uw vloer te laten schuren of polijsten? Dan behandelen wij de vloer daarna met de beste olie voor houten vloeren, of we kunnen de houten vloer lakken. Dit beschermt de vloer tegen krassen en andere beschadigingen en laat de vloer weer mooi glanzen.

Kleuropties voor houten vloeren

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, om perfect aan uw stijl te voldoen! Bekijk de kleuren hieronder: