Walvisgraat

Walvisgraat eiken duoplank

Specificaties:

Vloersoort:

Walvisgraat

Houtsoort:

Eiken, duoplank 12+4 mm, prime sortering

Afwerking:

Projectlak, mat + wit zeem, 3 lagen

Bijzonderheden:

Zwarte plint & op vloerverwarming

Eiken Walvisgraat

De Walvisgraat! Bij dit nieuwbouwproject in Rijssen hebben we gekozen voor de walvisgraat. Het was samen met de interieurarchitect en opdrachtgever wel even een uitdaging. Dit vooral omdat het een grote woning is in u formaat. De entree is voor ons vaak bepalend, daarom hebben we gekozen om het patroon in de looprichting te leggen. Over de gehele breedte (ca. 20 meter) dus in de breedte, dat was ook een van de vele redenen waarom we bij dit project voor deze afmeting hebben gekozen. Omdat de vloer ook doorloopt in de keuken en onze opdrachtgever graag een onderhoudsarme vloer wilde hebben, is onze witzeem projecten lak toegepast.

De vloer wordt licht gebleekt, houdt zijn natuurlijke kleur vast en in de lak zit een uv-filter waardoor de vloer niet tot nauwelijks verkleurd.

Uiteraard na goed overleg met de aannemer loopt onze duoplank vloer overal drempelloos door, ook bij alle kozijnen wordt de vloer strak en pas gezaagd. Waardoor er in combinatie met de zwarte plinten, kozijnen en strakke lichte parketvloer een moderne uitstraling wordt gecreëerd.

Meer over deze houten vloer

Eiken Mozaïek

Eiken visgraat vloer bij Hotel Apart

Elegante tweelaags visgraat parketvloer

Enthousiast geworden?