Over ons

“Iedere vloer die wij liggen is speciaal voor die klant samengesteld en gemaakt. Geen enkele vloer is hetzelfde, en als je je vloer goed onderhoudt, gaat deze een heel mensenleven mee. 

Meer over ons

Het ontstaan van parketwerk

De familie van Apeldoorn zit al generaties lang in het hout. Het hars stroomt door onze aderen. In 1958 begon Ate van Apeldoorn met het maken van houten schalen en kralen. Al snel werden het stoelen, kasten en keukens. Alles met de hand en alles op maat. De passie voor hout zat toen al in de familie; drie van zijn zoons zijn toen ook in het hout gegaan. Martijn, Arnoud en Jeroen. Waar Martijn zich meer ging richten op keukens en meubels, gingen Arnoud en Jeroen richting de houtverwerking. Het kappen van de bomen in het bos, welke vervolgens naar de Schaverij werden gebracht en hier tot prachtige planken werden verwerkt. Inmiddels is de Schaverij verhuisd naar een nieuwe vestiging, waar nu ook de showroom van Parketwerk is gevestigd. Joep van Apeldoorn brengt met Parketwerk de derde generatie voort in het mooie verhaal. We weten dus van welke bomen onze parketvloeren en houten vloeren gemaakt worden, waardoor we het hele proces van boom tot eindproduct in het vizier hebben!

“Parketwerk is een vrij jong bedrijf met meer dan 60 jaar familie-ervaring.”

Onze visie

Werken met hout geeft enorm veel plezier, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Wij streven ernaar om de klantwens perfect te vertalen naar ons product, waarbij wij garant staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteindelijk willen wij onze klanten verblijden met hun eigen duurzame en gebruiksvriendelijke houten kunstwerk in huis.

Het product | Stijlvol en Kwaliteit

Doordat we beschikken over een eigen schaverij, onderscheiden we ons van andere parketbedrijven. Ten eerste omdat we een echte band hebben met ons product. We zien de vloer letterlijk ontstaan en weten waar deze vandaan komt! Het is mogelijk om met ons een kijkje te nemen in de fabriek, zodat u kunt zien hoe uw vloer wordt geproduceerd. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe het oude, reclaimed of vintage hout uit eeuwenoude houten balken wordt gezaagd, gelijmd, geschaafd en vervolgens in afwerking naar keuze wordt bewerkt.

Service | Deskundig, Innovatief en Flexibel

In de afgelopen vijfendertig jaar heeft onze Schaverij zich ontwikkeld tot een bedrijf dat zich onderscheidt door de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en flexibiliteit, dé ingrediënten voor een succesvol product!

Wat onze klanten zeggen...

Maarten & Amke
Lees verder
"Wij zijn een prachtige visgraat parketvloer met bies rijker! Parketwerk Hattem is zeker aan te raden vanwege het mooie materiaal, het vakkundige werk en ook vanwege het toegankelijk en betrokken contact vanuit dit leuke bedrijf!
Johan
Lees verder
"Parketwerk heeft onze vloer een nieuwe uitstraling gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de afspraken en uitgevoerde werkzaamheden. Dank aan Joep en zijn team!"
Robert Jan & Dinette
Lees verder
"Wij zijn ontzettend blij met de vloer gelegd door parketwerk. Joep denkt graag mee een samen kom je tot een topvloer! complimenten voor de medewerkers van Parketwerk"
Renee
Lees verder
Sinds 8 maanden zijn we in het bezit van een mat gelakte eiken visgraat parketvloer van Parketwerk Hattem. We zijn er nog steeds ontzettend blij mee. Om kort te gaan: Bijzonder mooi en vrijwel geen onderhoud nodig.
Luc
Lees verder
Hartelijk dank voor het geweldige vakkundig en mooie opknapbeurt van onze vloer!
Lisa
Lees verder
Parketwerk heeft Een prachtige houten vloer gelegd in onze woning. Vooraf was ik vooral bang dat de vloer/kleur niet zo zou worden zoals ik in mijn hoofd had. Heel wat uren besteed aan het uitzoeken van de juiste kleur lak. Joep heeft ontzettend veel kennis dus eindstand; de vloer én kleur is nog mooier dan ik had gehoopt.

Heeft u nog vragen? Bel ons op: