Interieurtrends 2019

Een houten vloer geeft een ruimte sfeer en warmte. Door de kleur en het patroon van het hout krijgt de ruimte meteen karakter. Dit karakter is bepalend voor de gehele ruimte. Door een goede basis te creëren, komt het interieur met de meubels tot leven.

Doordat een houten vloer tijdloos is en lang mee gaat, kan je altijd meegaan met de trends door te spelen met het meubilair. Aankomend jaar zien we verschillende trends terugkomen die top aansluiten bij een top houten vloer!

Interieurtrends 2019

Aankomend jaar zijn verschillende felle kleuren zichtbaar in het interieur, zoals geel en roze. Verder blijven de trends van dit jaar (2018) ook nog terugkomen. De kamerplanten en lichte kleuren kunnen in het interieur niet ontbreken. Planten staan ontzettend mooi bij een houten basis als interieur. De natuurlijke materialen versterken elkaar. Zorg voor geen overvolle vensterbanken maar ga voor enkele mooie planten op een plek als highlight. Pas jij je interieur aan op de nieuwe trends?

Vloerentrend

De vloeren die we nu veel zien en horen zijn: de vissengraat vloer, de robuuste eikenvloer en planken van verschillende maten. Door met patronen te spelen maak je van een degelijke vloer een unieke en spannende vloer.

Ga jij voor een houten vloer?

Neem vrijblijvend contact op via: info@parketwerk.nl of bel: (038) 20 22 457