cropped-CU5A3363-1024x614

Duoplank / Lamelparket
Hoe prachtig een massief houten vloer ook kan zijn, door de werking van het hout is het niet altijd de perfecte keuze. De werking van het hout kan worden beïnvloed door de luchtvochtigheid en de kamertemperatuur. Hierdoor is de combinatie met vloerverwarming ook niet altijd optimaal.

Vaak is onze duoplank de perfecte oplossing! Deze bestaat uit een meerlagige structuur en vangt hierdoor deels de werking van het hout op. Deze planken zijn veel minder gevoelig voor krimp en zwelling, waardoor het ideaal is voor een vloer met verwarming. De duoplanken die wij produceren bestaan uit een berken-multiplex onderlaag van 12mm en een toplaag van 4-6mm. Het berken-multiplex vang de werking van de toplaag op waardoor de kans dat deze gaat werken of scheuren wordt geminimaliseerd.

Parketwerk heeft een grote diversiteit aan houtsoorten beschikbaar, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen zowel massief en duoplank! Wij leveren o.a.:

Eiken
Loofhoutsoorten
Naaldhoutsoorten
Hardhoutsoorten
Al vanaf € 45, – per vierkante meter!

Ons doel is het leveren van duurzame vloeren die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarom wordt al ons hout persoonlijk en zorgvuldig door ons uitgekozen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en uitstraling van de geleverde vloer garanderen.