Legmethoden en patronen vloeren

LEGMETHODES

Om ervoor te zorgen dat uw houten vloer op de passende manier gelegd wordt kunnen wij gebruik maken van meerdere legmethodes. Zo kunnen we een vloer bijvoorbeeld zwevend of verlijmd leggen. Een zwevende vloer ligt los van de basisvloer, maar heeft een ondervloer naar keuze. Deze ondervloer dient o.a. voor geluidsdemping. Mocht een verlijmde vloer beter passen, dan wordt deze direct op de basisvloer verlijmd met eventueel een gepaste ondervloer.

LEGPATRONEN

Wij kunnen de vloer, het ‘tapis’, leggen in allerlei patronen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een visgraat patroon met band en bies, een Hongaarse of Weense punt, een recht of verticaal blokpatroon, of een ladderpatroon. Ook kunt u bij Parketwerk zelf een patroon aanleveren, welke wij dan voor u uitwerken en leggen. In combinatie met de meer dan 40 houtsoorten die wij kunnen aanleveren, maakt dat de mogelijkheden bij Parketwerk eindeloos zijn. Onder parketvloeren vindt u meer uitleg over de verschillende legpatronen.

Diverse legpatronen voor jouw houten vloer

Welk patroon is jouw favoriet? Neem contact met ons op als er vragen of onduidelijkheden zijn. 

Maatwerk Houten vloer van Parketwerk

VARIATIE IN PATRONEN EN VLOEREN

Parketwerk kan een brede selectie aan vloervariaties en patronen leggen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we aan al uw wensen en voorkeuren kunnen voldoen!

''De mogelijkheden bij Parketwerk zijn eindeloos.''