Home » Houten vloeren » Duoplank
cropped-CU5A3363-1024x614

Duoplank of Multiplank

Een vloer van duoplanken

Hoe prachtig een massief houten vloer ook kan zijn, door de werking van het hout is het niet altijd de perfecte keuze. De werking van het hout wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid en de kamertemperatuur. Hierdoor is de combinatie met vloerverwarming ook niet altijd optimaal.

Onze duoplank is dan de perfecte oplossing. De duoplank bestaat uit meerdere lagen en vangt hierdoor grotendeels de werking van het hout op. Deze planken zijn veel minder gevoelig voor krimp en zwelling, waardoor het ideaal is voor een vloer met vloerverwarming.

De duoplanken die wij produceren bestaan uit een berken-multiplex onderlaag van 12mm en een toplaag van 4-6mm.
Het berken-multiplex vang de werking van de toplaag op waardoor de kans dat deze gaat werken of scheuren wordt geminimaliseerd.

Duoplank Leverbaar in verschillende houtsoorten

Parketwerk heeft een grote diversiteit aan houtsoorten beschikbaar, waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen zowel massief en duoplank. Wij leveren o.a.:

De duoplank is er al vanaf € 45, – per vierkante meter!

Ons doel is het leveren van duurzame vloeren die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarom wordt al ons hout persoonlijk en zorgvuldig door ons uitgekozen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en uitstraling van de geleverde vloer garanderen.

Graag meer informatie over de duoplank ontvangen?

De duoplank is veelzijdig en praktisch. De uitstraling van een massief houten vloer met de gemakken van een parketvloer.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze duoplank vloeren? Of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan contact op of maak een afspraak.

 

Showroom Hattem
Showroom Parketwerk Hattem

Houtsoorten bij parketwerk

Meer dan alleen eiken

U wilt eens wat anders dan eiken? Wij kunnen onze houten vloeren in diverse houtsoorten leveren.

Alle houtsoorten

Parket schuren

Nieuwe uitstraling met dezelfde vloer

Niet direct een nieuwe vloer nodig? Laat de vloer schuren en behandelen. En geef je vloer een geheel nieuwe uitstraling.

Vloer laten schuren

Renovatie houten vloer

Vloerrenovatie houten vloer

Reparatie van beschadigde (parket)vloeren

Heeft u brand of lekkage gehad? Ook een beschadigde vloer is zo weer de oude.

Meer informatie