Duoplank vloeren

Alle informatie

Een vloer van duoplanken

Hoe prachtig een massief houten vloer ook kan zijn, door de werking van het hout is het niet altijd de perfecte keuze. De werking van het hout wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid en de kamertemperatuur. Hierdoor is de combinatie met vloerverwarming ook niet altijd optimaal.

Onze duoplank is dan de perfecte oplossing. De duoplank bestaat uit meerdere lagen en vangt hierdoor grotendeels de werking van het hout op. Deze planken zijn veel minder gevoelig voor krimp en zwelling, waardoor het ideaal is voor een vloer met vloerverwarming.

De duoplanken die wij produceren bestaan uit een berken-multiplex onderlaag van 12mm en een toplaag van 4-6mm.
Het berken-multiplex vangt de werking van de toplaag op waardoor de kans dat deze gaat werken of scheuren wordt geminimaliseerd.

Duoplank eiken houten visgraat vloer

Duoplank leverbaar in verschillende houtsoorten

Parketwerk heeft een grote diversiteit aan houtsoorten beschikbaar, waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen zowel massief en duoplank. Wij leveren o.a.:

  • Eikenhout
  • Loofhoutsoorten
  • Naaldhoutsoorten
  • Hardhoutsoorten

 

De duoplank is er al vanaf € 45, – per vierkante meter!

Ons doel is het leveren van duurzame vloeren die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Daarom wordt al ons hout persoonlijk en zorgvuldig door ons uitgekozen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en uitstraling van de geleverde vloer garanderen.

Van lengtes tot wel 6 meter!

We kunnen elke vloer op maat produceren: van 7 cm breed tot wel 60 cm breed. Lengtes van 60 cm tot lengtes van 600 cm. Dit is allemaal zelf samen te stellen bij ons. Ook de kwaliteit sortering is zelf te bepalen: prime, 1-bis, rustiek A, rustiek B, rustiek C.  

''Ons doel is het leveren van duurzame vloeren die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen''

Veelzijdig en Praktisch

De duoplank is veelzijdig en praktisch. De uitstraling van een massief houten vloer met de gemakken van een parketvloer.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze duoplank vloeren? Of een scherpe offerte ontvangen? Neem dan contact op of maak een afspraak.

Meer informatie over de duoplank ontvangen?

Heeft u nog vragen? Bel ons op: