Skip to content

Divers aanbod

Maatwerk

Unieke uitstraling

Kwaliteit

Houten vloeren Zwolle

Ben je op zoek naar houten vloeren in Zwolle? En wil je weten waar je moet wezen voor een ruime keuze in parketvloeren? Parketwerk is de specialist in houten vloeren. We leveren de vloeren vers vanuit onze schaverij. Gergarandeerde kwaliteit dus.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij in Overijssel een gedegen reputatie opgebouwd op het gebied van houten vloeren.

De combinatie van kennis, vakmanschap en  onze hoge mate van servicegerichtheid, maken ons een betrouwbare partner bij het leggen van houten vloeren in de regio Zwolle en Kampen.

Wij hebben een breed aanbod in standaard houten vloeren. En we leveren onze vloeren in de door jouw gewenste maat, houtsoort en prijs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze specialisten.

De mooiste houten vloeren in Zwolle

Parketwerk Hattem voor houten vloeren in Zwolle

Wij leggen onze houten vloeren niet alleen in Zwolle maar door heel Nederland

Wij zorgen ervoor dat u op een juiste wijze wordt geholpen door een van onze deskundige medewerkers. Met onze kennis en kunde in huis bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van uw houten vloeren in de regio in Kampen, Lelystad, Zwolle of elders in Overijssel. Houtsoorten die wij u kunnen aanbieden zijn onder andere:

  • Loofhoutvloeren;
  • Naaldhoutvloeren;
  • Hardhouten vloeren.

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Wanneer u benieuwd bent naar de rest van de diverse vloeren die wij voor u kunnen betekenen neemt u snel contact met ons op!

Ook voor uw doe het zelf pakket zijn wij uw betrouwbare partner

Het kan dat u kosten wilt besparen door zelf uw eigen parketvloer te leggen, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Door ons brede en diverse assortiment kunnen wij precies voor u de vloer produceren die u wilt. Bij het leggen van een parketvloer is er een vast stramien. Hier hebben wij dan ook een stappenplan voor gemaakt. Hiermee maken wij het voor u een stuk gemakkelijker.

De mooiste houten vloeren en parketvloeren

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen beteken? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze houten vloeren in de regio in Zwolle, Stadshagen, Kampen of elders in Overijssel. Bel ons dan op het nummer: 038-2022457.

Wij adviseren u over iedere houten vloer en welke het beste past bij uw wensen en behoeftes. Een persoonlijke aanpak, service en maatwerk is bij ons standaard.

Eigen productie uit de schaverij

Door heel Nederland geleverd en gelegd

Alleen gebruik topkwaliteit hout

Echt maatwerk

Scroll To Top