Divers aanbod

Maatwerk

Unieke uitstraling

Kwaliteit

Houten vloeren Zwolle

Sponsor Hattem voetbalHouten vloeren in Kampen of Zwolle, waar moet u dan wezen? Bij Parketwerk in Hattem Natuurlijk! Met onze jarenlange ervaring hebben wij een gedegen reputatie opgebouwd binnen Overijssel op het gebied van houten vloeren.

Wij hebben jarenlange kennis en kunde opgebouwd binnen onze branche. Hierdoor gecombineerd met onze hoge mate van service, zijn wij uw betrouwbare partner bij het leggen van uw houten vloeren in de regio van Zwolle, Lelystad en Kampen. Tevens hebben wij een breed en divers aanbod van standaardvloeren. Tevens kunnen wij onze producten leveren in uw gewenste maat, houtsoort en prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan eens snel contact op met een van onze specialisten.

 

Wij leggen onze houten vloeren niet alleen in Zwolle en Kampen maar door Nederland

Wij zorgen ervoor dat u op een juiste wijze wordt geholpen door een van onze deskundige medewerkers. Met onze kennis en kunde in huis bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van uw houten vloeren in de regio in Kampen, Lelystad, Zwolle of elders in Overijssel. Houtsoorten die wij u kunnen aanbieden zijn onder andere:

  • Loofhoutvloeren;
  • Naaldhoutvloeren;
  • Hardhouten vloeren.

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Wanneer u benieuwd bent naar de rest van de diverse vloeren die wij voor u kunnen betekenen neemt u snel contact met ons op!

 

Ook voor uw doe het zelf pakket zijn wij uw betrouwbare partner

Het kan dat u kosten wilt besparen door zelf uw eigen parketvloer te leggen, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Door ons brede en diverse assortiment kunnen wij precies voor u de vloer produceren die u wilt. Bij het leggen van een parketvloer is er een vast stramien. Hier hebben wij dan ook een stappenplan voor gemaakt. Hiermee maken wij het voor u een stuk gemakkelijker.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen beteken? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze houten vloeren in de regio in Zwolle, Lelystad, Kampen of elders in Overijssel. Bel ons dan naar het telefoonnummer: 038-2022457. Wij zijn u graag van dienst! Wij adviseren u over iedere houten vloer en welke het beste past bij uw wensen en behoeftes. Wij gaan dan ook altijd voor een persoonlijke aanpak, service en maatwerk is bij ons standaard.