Houten vloeren en Parket in Heerde en Epe

Alle informatie

Houten vloeren

Voor houten vloeren in de regio van Epe, Heerde en Wapenveld bent u op het juiste adres bij Parketwerk Hattem. Wij hebben jarenlange ervaring binnen onze branche en kunnen u op een juiste en deskundige manier voorzien in uw wensen en behoeftes. Wij hebben dan ook een breed assortiment van houten standaardvloeren. 

 

 

Verder zijn onze producten in bijna alle houtsoorten, prijs en maat leverbaar. Zodoende kunnen wij voor u houten vloer in bijvoorbeeld in Epe realiseren aan de hand van uw wensen en behoeftes. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een allround partner dat zich onderscheidt door een combinatie van vakmanschap, flexibiliteit en een voorliefde voor de producten waar wij mee werken. Zodoende hebben wij een gedegen en hoogwaardige reputatie opgebouwd op het gebied van houten vloeren in de regio van Ede, Heerde, en Wapenveld.

Hongaarse punt

Houten vloeren in de regio van Epe, Heerde en Wapenveld

Bij het leggen van houten vloeren in de regio van Epe, Heerde, Wapenveld en Hattem kunnen wij u verschillende houtsoorten aanbieden. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Loofhouten vloeren;
  • Naaldhouten vloeren;
  • Hardhouten vloeren.

Daarnaast kunnen wij uw houten vloer in de regio van Epe aanleggen met de nodige deskundigheid. Onze vloeren geven dan ook een unieke uitstraling, die zowel in strak ingerichte ruimtes, als in traditioneel ingerichte woningen. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden om met onze producten uw houten vloeren te leggen in de regio van Heerde, Wapen of Hattem, neem dan contact met ons op!

 

Maatwerk is ons niet vreemd

Naast de producten in ons assortiment en onze eigen productie kunnen wij u ook voorzien van maatwerk. Wij kunnen uw producten dan ook helemaal naar wens bewerken. Hierbij kunnen wij een breed scala aan diverse soorten bewerkingen aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zagen van een verticale bandzaag, schaven tot 40 cm, lijmen en koppen. Dit natuurlijk helemaal volgens uw wensen en behoeftes. Dit maatwerk geldt ook wanneer u een houten vloer in bijvoorbeeld Epe wilt leggen.

Showroom met houtsoorten
Gerookte houten Decanije vloer

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen betreft houten vloeren in de regio van Epe, Heerde, Wapenveld of Hattem? Dan kunt u ons bellen via het telefoonnummer: 038-2022457. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden en de diensten die wij voor u kunnen betekenen. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van maatwerk, uw wensen en behoeftes zijn de rode draad waar wij naar luisteren!

 

Meer weten over onze exclusieve vloeren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken of naar onze verschillende vloeren? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, zodat je een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden en de manier waarop wij de meest exclusieve vloeren van hout realiseren. 

Wil je meer weten over ons vakmanschap en produceren of ben je geïnteresseerd in exclusieve houten vloer? Neem dan contact met ons op via de gegevens op de contactpagina of verstuur het formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Ook interessant 

Parketvloer Harderwijk | Parket Apeldoorn | Parketvloer schuren Zwolle | Houten vloeren Zwolle

Heeft u nog vragen? Bel ons op:

Houten vloer laten schuren

Schuren van houten vloeren Heerde en Epe

Ben je niet op zoek naar een nieuwe houten vloer? Maar kan je vloer wel een opfrisbeurt gebruiken? Parketwerk beschikt over professionele apparatuur voor het schuren of polijsten van je houten vloer of parketvloer.

Bij intensief gebruik van vloeren slijt de toplaag. De slijtplekken zijn vaak oppervlakkig en kunnen door polijsten worden weggewerkt. Ernstige slijtage kun je verhelpen door de toplaag weg te schuren en de vloer opnieuw te behandelen met olie of lak.

Kleuropties voor houten vloeren

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, om perfect aan uw stijl te voldoen! Bekijk de kleuren hieronder: