HOUTEN VLOER ZWOLLE

Alle informatie

Ben je op zoek naar houten vloeren in Zwolle? En wil je weten waar je moet wezen voor een ruime keuze in parketvloeren? Parketwerk is de specialist in houten vloeren. We leveren de vloeren vers vanuit onze schaverij. Gergarandeerde kwaliteit dus.

Met onze jarenlange ervaring hebben wij in Overijssel een gedegen reputatie opgebouwd op het gebied van houten vloeren.

De combinatie van kennis, vakmanschap en  onze hoge mate van servicegerichtheid, maken ons een betrouwbare partner bij het leggen van houten vloeren in de regio Zwolle en Kampen.

Houten vloeren Zwolle

Breed aanbod houten vloeren Zwolle

Wij hebben een breed aanbod in standaard houten vloeren. En we leveren onze vloeren in de door jouw gewenste maat, houtsoort en prijs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Wij leggen onze houten vloeren niet alleen in Zwolle maar door heel Nederland

Wij zorgen ervoor dat u op een juiste wijze wordt geholpen door een van onze deskundige medewerkers. Met onze kennis en kunde in huis bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van uw houten vloeren in de regio in Kampen, Lelystad, Zwolle of elders in Overijssel. Houtsoorten die wij u kunnen aanbieden zijn onder andere:

  • Loofhoutvloeren;
  • Naaldhoutvloeren;
  • Hardhouten vloeren.

Dit is slechts een kleine greep uit de diverse mogelijkheden die wij voor u kunnen realiseren. Wanneer u benieuwd bent naar de rest van de diverse vloeren die wij voor u kunnen betekenen neemt u snel contact met ons op!

Showroom met houtsoorten

Heeft u nog vragen? Bel ons op:

Houten vloer Schuren

Schuren van houten vloeren Zwolle

Ben je niet op zoek naar een nieuwe houten vloer? Maar kan je vloer wel een opfrisbeurt gebruiken? Parketwerk beschikt over professionele apparatuur voor het schuren of polijsten van je houten vloer of parketvloer.

Bij intensief gebruik van vloeren slijt de toplaag. De slijtplekken zijn vaak oppervlakkig en kunnen door polijsten worden weggewerkt. Ernstige slijtage kun je verhelpen door de toplaag weg te schuren en de vloer opnieuw te behandelen met olie of lak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van onze houten vloeren in de regio in Zwolle, Stadshagen, Kampen of elders in Overijssel. Bel ons dan op het nummer: 038-2022457.

Wij adviseren u over iedere houten vloer en welke het beste past bij uw wensen en behoeftes. Een persoonlijke aanpak, service en maatwerk is bij ons standaard.

Kleuropties voor houten vloeren

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, om perfect aan uw stijl te voldoen! Bekijk de kleuren hieronder:

Parketvloer weer als nieuw