Vloer laten schuren

UW HOUTEN VLOER LATEN SCHUREN?

Benieuwd naar de kosten? Gebruik onze prijscalculator!

Bereken hier uw prijs:

Aantal m² *
Legmethode *
Behandeling *
Totaal
0.00
incl. BTW

*Aan deze prijsindicatie kunnen geen rechten worden ontleend. De prijsopgave kan anders uitvallen na vloerinspectie.

Naam*

E-mail *
Telefoon *

Adres*

Gewenste uitvoerdatum *
Totaal
0.00
incl. BTW

*Aan deze prijsindicatie kunnen geen rechten worden ontleend. De prijsopgave kan anders uitvallen na vloerinspectie.

Heeft jouw vloer schade opgelopen of is hij toe aan een opknapbeurt? Een vloer schuren is voor doe-het-zelvers vaak een onbekende en tijdrovende klus. Laat daarom het schuren van je vloer over aan een bedrijf dat beschikt over echt vakmanschap. Bij Parketwerk werken we op een professionele wijze. Hierdoor kan je snel en effectief jouw vloer laten schuren.

Houten vloer laten schuren

Vloer behandeling

Laat je houten vloer schuren en kies voor een resultaat dat eruit ziet als nieuw. Onze parketteurs maken van jouw houten vloer weer een pareltje. We schuren vloeren van alle soorten hout. Daarbij beschikken we over professionele schuurmachines, die het stof direct afzuigen. Hierdoor laten we jouw woning nagenoeg stofvrij achter. Vaak toveren we de vloer binnen een dag om, waardoor je snel weer geniet van de nieuwe en frisse uitstraling.

Parketvloer laten schuren

Bij Parketwerk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van parketvloeren. Onze specialisten gaan grondig en voorzichtig te werk en zorgen voor een perfect resultaat. Laat je parketvloer schuren via Parketwerk en profiteer van onze ervaring en kennis met parket. Na het schuren van je vloer zorgen we voor de juiste nabehandeling, waardoor we de levensduur van je parketvloer aanzienlijk verlengen.

schuren van de houten vloer

Vloer laten oliën of lakken

Na het schuren van je vloer zorgen we voor de juiste olie- of laklaag. Dit zorgt ervoor dat je vloer er weer helemaal uit ziet als nieuw. Daarbij zorgt de juiste olie- of laklaag voor een langere levensduur van jouw vloer. Het beschermt het hout namelijk tegen krassen en andere beschadigingen.

Vloer laten polijsten

Als je vloer wat dof uitslaat doordat de lak- of olielaag beschadigd is, kan je ervoor kiezen om de vloer te laten polijsten in plaats van te schuren. Doordat we bij polijsten gebruik maken van een fijnere korrel dan schuren, is dit ideaal wanneer je het niet nodig vindt om de gehele vloer te laten schuren en behandelen. Het polijsten van je vloer is dé manier om jouw vloer een snelle opknapbeurt te geven bij oppervlakkige krassen of putjes. Na het polijsten voorzien we je vloer eveneens van een lak- of olielaag.

b90b600999cba4a11f25354ad7c027f0

Nieuwe vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer of parketvloer? Bekijk ons ruime assortiment met houten vloeren.

IMG_7788

Vloerrenovatie

Wil je een specifiek gedeelte van je vloer of je gehele vloer laten renoveren? Schakel de specialisten van Parketwerk in.

Houten vloeren van Parketwerk

Vloerverwarming

Wist je dat je onder een houten vloer en parketvloer ook vloerverwarming kan laten aanbrengen? Parketwerk helpt je verder!

Heeft u nog vragen? Bel ons op: