Houten vloer laten schuren

Alle informatie

Een houten vloer is erg duurzaam. Maar bij intensief gebruik zal ook een houten vloer of parketvloer slijten. Het is niet nodig om direct een nieuwe vloer aan te schaffen. Je kunt ook je houten vloer laten schuren.

Zelf je vloer schuren of laten doen?

Natuurlijk kun je zelf met je vloer aan de slag gaan. In sommige gevallen is het voldoende om de vloer te polijsten en opnieuw te voorzien van onderhoudsolie. Eigenlijk is het noodzakelijk om dit ieder jaar een keer te doen.

Maar lang niet iedereen onderhoudt z’n vloer even goed. De slijtage van de vloer is dan te ver doorgezet en volstaat het polijsten niet. In dit geval zal de toplaag geschuurd moeten worden. Hierbij schuur je de olie- of laklaag weg en kun je een nieuwe laag olie aanbrengen. Hiervoor heb je wel een professionele schuurmachine, een beetje handigheid en geduld nodig.

Houten vloer laten schuren door een specialist

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Houten vloer Schuren

Vloer stofvrij laten schuren

Schuren zorgt voor stof, dat is een feit. Je ontkomt er niet aan dat er schuurstof vrijkomt bij het polijsten of bij het volledig schuren van de vloer. Wij maken van professionele schuurmachines met speciale stofafzuiging. Hierdoor wordt het vrijkomen van schuurstof beperkt en kunnen we het huis nagenoeg stofvrij achterlaten. Dat is toch een zeer goede reden om je houten vloer te laten schuren door een specialist?

Kosten van het laten schuren van een houten vloer

Het raadzaam om een geschuurde vloer direct te laten behandelen met een vloerolie of een speciale vloerlak. Onbehandeld hout heeft een vrij open structuur en neemt snel vet, vuil en vocht op. Ook zal het hout snel verkleuren door direct zonlicht. Met het oliën of aflakken bescherm je de vloer direct. Nadeel is wel dat je de vloer niet direct kunt betreden.

Wij bieden vaste prijzen per m2 meter aan ongeacht de vloersoort. De kosten zijn afhankelijk van de afwerking.

Wij laten je huis schoon achter.

Voordelen laten schuren houten vloer

* Afhankelijk van het aantal m2

Je houten vloer laten leggen

Heb je een houten vloer of een parketvloer aangeschaft? Of is je vloer niet meer te herstellen? Je kunt dan je houten vloer laten leggen.

Schaf je een vloer bij ons aan, dan bieden maken wij er een mooie pakketprijs van.

De pakketprijs is inclusief:

  • Houten vloer of parketvloer
  • Schuren van de vloer
  • Oliën of lakken van de vloer
  • Leveren en plaatsen van plinten
  • Opruimen van afval

 

Showroom met houtsoorten

Houtsoorten bij parketwerk

U wilt eens wat anders dan eiken? Wij kunnen onze houten vloeren in diverse houtsoorten leveren.

Houten vloer Schuren

Houten vloeren

Wij hebben een groot assortiment massief houten vloeren. Ruime keuze in eiken, maar ook andere houtsoorten.

Vloerrenovatie houten vloer

Heeft u brand of lekkage gehad? Ook een beschadigde vloer is zo weer de oude.

Kleuropties voor houten vloeren

PALLMANN KLEURCOLLECTIE VLOEROLIE

Laat je je houten vloer schuren? Dan is dat ook het moment dat je de vloer kan voorzien van een nieuwe kleur. Je vloer ziet er dan niet alleen weer als nieuw uit, maar zorgt ook voor een compleet nieuwe look. Wij maken gebruik van top kwaliteit vloerolie van Pallmann. Pallmann heeft heeft 32 verschillende kleuren olie. Kleuren kunnen natuurlijk iets afwijken van de werkelijke kleur op de vloer. In onze showroom hebben we samples staan. Dat maakt de je keuze een stuk eenvoudiger. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Hattem.

Heeft u nog vragen? Bel ons op: