Eiken Lamelparket

 

Het eiken lamelparket is een zeer populaire vloer in Nederland. De aantrekkelijke prijs, de natuurlijke en warme uitstraling zijn samen met de hoge kwaliteit van de eiken parketvloer reden voor de aantrekkingskracht. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden wanneer je kiest voor een lamelparket, onder andere op het gebied van de breedte van de stroken en de manier waarop het eiken lamelparket gelegd wordt. Concreet betekent dit dat er altijd ruimte is om je wensen terug te laten komen in je nieuwe vloer. Ongeacht of het gaat om een vloer voor in je huis of juist in een bedrijfspand. Wist je dat onze eiken lamelparketten zelfs gebruikt worden in winkels, restaurants en andere publieke gebouwen?

Noten duoplank houten vloer

Eiken parketvloeren

Op onze website vind je meer informatie over de eiken parketvloeren, inclusief de details en de prijzen per vierkante meter. Aangezien wij al onze eiken parketvloeren grotendeels zelf maken in de schaverij in Hattem kun je altijd rekenen op producten op maat. Heb je een échte uitdaging, ook dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij hebben decennialange ervaring en onze inventieve manier van denken zorgt ervoor dat wij altijd mogelijkheden vinden waar anderen problemen zien. Neem je contact met ons op, dan kun je ons direct testen.

Waarom kiezen voor een eiken parketvloer?

Een eiken parketvloer past in de meeste ruimtes. Het natuurlijke materiaal geeft een aantrekkelijke uitstraling en is makkelijk te combineren met tal van verschillende stijlen, wat uiteraard bijdraagt aan de flexibiliteit wanneer je bezig gaat met de inrichting van je woning of kantoor. Daarnaast staat eikenhout bekend om de sterke eigenschappen, waardoor het materiaal veel langer meegaat. Let erop dat eiken parketten vaak samengesteld zijn uit verschillende soorten hout waarbij eikenhout altijd de bovenste laag is. Wil je meer informatie over de samenstelling of de opties die we bieden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Eiken houten visgraat vloer

Wat zijn de mogelijkheden als je kiest voor eiken lamelparket?

Eiken lamelpakketten kunnen op tal van verschillende manieren gelegd worden. Je kunt alle stroken gewoon in de breedte of lengte (laten) leggen, maar je kunt ook kiezen voor visgraat of andere patronen bij het leggen van de vloer. Wij raden altijd aan om na te denken over de functie van de ruimte. Een ingewikkeld patroon in de woonkamer lijkt misschien leuk, maar het zorgt ook voor onrust. Daarnaast is het leggen in de lengte of breedte bepalend voor hoe ruim de kamer eruitziet. Wij geven daarom altijd advies over het leggen van de lamelvloeren op locatie, zodat je direct weet wat de mogelijkheden zijn en welke voordelen en nadelen hierbij komen kijken. Uiteraard bepaal jij helemaal zelf welke optie het wordt.

Wij maken alle eikenhouten lamelvloeren compleet grotendeels zelf in onze schaverij. Dit betekent dat we zelf kunnen bepalen wat de lengte, dikte en breedte van de verschillende lamellen is. Heb je extra flexibiliteit nodig of zoek je creatieve oplossingen die je nergens kunt vinden? Dan garanderen wij dat we altijd een oplossing voor je hebben.

Kan ik Eiken Lamelparket zelf leggen of besteed ik dat uit?

Eikenhouten parketvloeren kun je zelf liggen wanneer je een beetje handig bent en genoeg tijd hebt. Ingewikkelde patronen leggen kan wat lastiger zijn dan een standaard horizontaal of verticaal patroon. Besluit je zelf aan de slag te gaan met het leggen van de vloer, dan zorgen wij ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Je kunt er ook voor kiezen om ons de eikenhouten lamelparketten te laten leggen. Onze specialisten leggen vloeren door heel Nederland, waarbij we altijd de beste kwaliteit garanderen. Wanneer wij vertrekken, heb je nergens omkijken meer naar; je kunt de vloer gewoon direct gebruiken.

Wat is de levensduur van een Eiken Lamelparket?

Eikenhouten parketvloeren kunnen met gemak decennialang meegaan, maar daarvoor is wel correct onderhoud nodig. Ook zal de levensduur in publieke gebouwen iets lager uitvallen dan de levensduur in een gemiddelde woning; dit heeft te maken met de belasting van de vloer en gebruikssporen. Uiteraard kun je erop rekenen dat wij je voorzien van alle informatie over het onderhoud aan de eiken parketvloer, zodat je direct weet waar je op moet letten. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht met vragen wanneer je er zelf niet uitkomt. Ook na het leggen van de eikenhouten parketvloeren helpen we je gewoon verder.

Waarom kies je voor onze eiken lamelparketten?

Kies je voor onze eiken lamelparketten, dan kun je niet alleen rekenen op de beste kwaliteit, je kunt ook rekenen op maatwerk. Wij maken al onze lamelparkketten namelijk grotendeels zelf in onze schaverij. Heb je bijzonder afwijkende maten nodig of andere persoonlijk wensen die terug moeten komen in de vloer, dan laat je ons dit gewoon weten; wij zorgen ervoor dat de eikenhout parketvloer compleet op maat gemaakt worden. Ook verzekeringswerk kun je gewoon aan ons overlaten trouwens en met onze ervaring en expertise weet je zeker dat je bij ons altijd terecht kunt voor de beste lamelparketten.

Eiken houten Visgraat met v-groef
Mozaïek vloer

Mogen wij alvast gaan zagen voor u?

Ben je op zoek naar een eiken lamelparket en wil je zeker weten dat je kiest voor de beste kwaliteit én optimaal gemak? Dan neem je vandaag nog contact met ons op. Wij verzorgen graag een vrijblijvende offerte op maat voor je (deze kun je nu al online aanvragen). Wil je liever eerst een persoonlijk contact zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen, dan kan dat uiteraard ook altijd; we helpen je graag verder met het vinden van de perfecte eikenhouten parketvloer.

Heeft u nog vragen? Bel ons op:

Kleuropties voor houten vloeren

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, om perfect aan uw stijl te voldoen! Bekijk de kleuren hieronder: