Contact opnemen met Parketwerk

Via het contactformulier kun je vrijblijvend contact opnemen met Parketwerk. We nemen z.s.m. contact met je op. Liever snel antwoord? Bel ons op (038) 20 22 457. Wil je direct een offerte aanvragen? Dat kan hier.

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag over onze vloeren of opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Parketwerk Hattem B.V.

1e Industrieweg 1
8051 CN Hattem
T: (038) 20 22 457
E: info@parketwerk.com

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 15:00

Zaterdag en avonden op afspraak.

Parketwerk is een vrij jong bedrijf
met meer dan 60 jaar familie-ervaring.

Werken met hout geeft enorm veel plezier, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Wij streven ernaar om de klantwens perfect te vertalen naar ons product, waarbij wij garant staan voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteindelijk willen wij onze klanten verblijden met hun eigen duurzame en gebruiksvriendelijke houten kunstwerk in huis.

Wat onze klanten zeggen...

Maarten & Amke
Lees verder
"Wij zijn een prachtige visgraat parketvloer met bies rijker! Parketwerk Hattem is zeker aan te raden vanwege het mooie materiaal, het vakkundige werk en ook vanwege het toegankelijk en betrokken contact vanuit dit leuke bedrijf!
Johan
Lees verder
"Parketwerk heeft onze vloer een nieuwe uitstraling gegeven. Wij zijn zeer tevreden over de afspraken en uitgevoerde werkzaamheden. Dank aan Joep en zijn team!"
Robert Jan & Dinette
Lees verder
"Wij zijn ontzettend blij met de vloer gelegd door parketwerk. Joep denkt graag mee een samen kom je tot een topvloer! complimenten voor de medewerkers van Parketwerk"
Renee
Lees verder
Sinds 8 maanden zijn we in het bezit van een mat gelakte eiken visgraat parketvloer van Parketwerk Hattem. We zijn er nog steeds ontzettend blij mee. Om kort te gaan: Bijzonder mooi en vrijwel geen onderhoud nodig.
Luc
Lees verder
Hartelijk dank voor het geweldige vakkundig en mooie opknapbeurt van onze vloer!
Lisa
Lees verder
Parketwerk heeft Een prachtige houten vloer gelegd in onze woning. Vooraf was ik vooral bang dat de vloer/kleur niet zo zou worden zoals ik in mijn hoofd had. Heel wat uren besteed aan het uitzoeken van de juiste kleur lak. Joep heeft ontzettend veel kennis dus eindstand; de vloer én kleur is nog mooier dan ik had gehoopt.