Stel uw vloer samen

Kies uw opties, geef het oppervlak aan en stel de offerte samen!

Massief – eiken

Verkrijgbaar vanaf:

 50,80 per m2

Een massief houten vloer is een aanwinst voor jouw woning, want ze gaan decennia lang mee. Dat is echt waar! Net als de vloeren in oude kastelen. Een massieve vloer kenmerkt zich door het feit dat de planken geheel van één en hetzelfde hout zijn. Vandaar ook de naam massief. Hij bestaat niet uit lagen, maar het is ‘gewoon’ één massief stuk hout.

Eiken hout

De houtsoort die vrijwel iedereen kent. Als je aan hout denkt, dan zal eiken vaak als eerste op poppen. Dat is niet voor niks, want eiken is en was enorm populair als vloer maar ook in als meubelhout. Je kunt eikenhout herkennen aan de rechte nerf en ongelijke structuur. Verder heeft eikenhout in tegenstelling tot andere hardhoutsoorten minder knoesten en is het zwaar hout. Als je van een rustige uitstraling hout dan is deze houtsoort een goede keuze.

Specificaties

  • Rustieke kwaliteit
  • Gestopt en geschuurd
  • Duurzaam
  • Gaat Decennia maa
  • Geeft een warme en fijne sfeer aan je woning

 

Graag meer informatie?

Wil je meer informatie over onze andere houtsoorten of projecten? Bekijk onze projecten-pagina, voor prachtige sfeerbeelden en interieurfoto’s bij onze klanten thuis.
Meer feeling nodig? Boek onze rijdende showroom. Wij komen met onze showroom, naar je toe. Stuur direct een berichtje om een afspraak in te plannen.

Stel uw offerte samen:

Houtstructuur

Kleur

Laat hieronder jouw voorkeur van de kleur weten wil je de vloer afgelakt of geolied? Transparant of in een kleurtje?

Plinten

Bestelling totaal:
Aantal vierkante meters (m2)

Inspiratie nodig? Bekijk eerdere projecten:

Eiken Mozaïek

Eiken visgraat vloer bij Hotel Apart

Elegante tweelaags visgraat parketvloer

Heeft u nog vragen? Bel ons op: