Stel uw vloer samen

Kies uw opties, geef het oppervlak aan en stel de offerte samen!

Eiken duoplank – Visgraat smoke

Verkrijgbaar vanaf:

 110,00 per m2

Houtsoort: Europees Eiken (FSC-gecertificeerd mogelijk) 

Kwaliteitsortering: 1-bis 

Opbouw: 11 mm onderlaag grenen + 3.5 mm toplaag eiken. 

Breedte x lengte: 120 x 600 mm  

Bewerking: vlakgeschuurd 

Afwerking: olie smoke (monocoat) 

 

Een houten visgraat vloer

Een houten visgraat vloer is een klassieke en elegante vloerbedekking die al eeuwenlang wordt gebruikt. Deze vloer is gemaakt van massief houten planken die zijn gelegd in een patroon dat lijkt op een visgraat, waardoor er een mooie en opvallende geometrische uitstraling ontstaat.

Het patroon van een visgraat vloer kan variëren van subtiel tot dramatisch, afhankelijk van de grootte van de planken en de hoek waarin ze zijn geplaatst. Het is een tijdloze en verfijnde keuze die goed past bij zowel traditionele als moderne interieurs.

Een houten visgraat vloer is duurzaam en slijtvast, en kan generaties lang meegaan. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden en kan het worden geschuurd en opnieuw afgewerkt om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden. Een houten visgraat vloer is ook zeer veelzijdig en kan in verschillende soorten hout en afwerkingen worden gemaakt om aan de specifieke wensen en behoeften van de klant te voldoen.

Stel uw offerte samen:

Vrijblijvende prijsopgaaf opvragen

Wilt u de prijs weten van deze vloer in uw woning? Geef het aantal vierkante meters door. En u ontvangt geheel vrijblijvend een prijsopgaaf per email.

Bestelling totaal:
Aantal vierkante meters (m2)

Inspiratie nodig? Bekijk eerdere projecten:

Eiken Mozaïek

Eiken visgraat vloer bij Hotel Apart

Elegante tweelaags visgraat parketvloer

Heeft u nog vragen? Bel ons op: