Stel uw vloer samen

Kies uw opties, geef het oppervlak aan en stel de offerte samen!

Bamboe Hoogkant

Verkrijgbaar vanaf:

 110,00 per m2

Houtsoort: Bamboe,  

Kwaliteitsortering: 1-bis 

Opbouw: kan rechtstreeks verlijmd worden op vlakke ondervloer. 

Breedte x lengte: 0,5 x 15 x 0,8 (bxlxd) 

Bewerking: vlakgeschuurd en gevoegd.  

Afwerking: lak 340 / 2x semiglans (naturel gelakt) 

Bamboe vloer?

Een bamboe vloer is een duurzame en milieuvriendelijke vloerbedekking die gemaakt is van bamboe gras. Bamboe is een snelgroeiend gras dat in slechts enkele jaren volgroeid is, waardoor het een duurzaam alternatief is voor traditionele hardhouten vloeren.

Een bamboe vloer heeft een unieke en natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Het is ook zeer slijtvast en bestand tegen krassen, deuken en vlekken, waardoor het een goede keuze is voor drukbezochte gebieden.

Bamboe vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden schoongemaakt met een zachte bezem of stofzuiger en een vochtige dweil. Ze zijn ook zeer geschikt voor mensen met allergieën, omdat ze minder stof en allergenen vasthouden dan tapijt.

Een bamboe vloer is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke vloerbedekking die niet alleen mooi, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk is.

 

Graag meer informatie?

Wil je meer informatie over onze andere houtsoortenof projecten? Bekijk onze projecten-pagina, voor prachtige sfeerbeelden en interieurfoto’s bij onze klanten thuis.
Meer feeling nodig? Boek onze rijdende showroom. Of kom langs in de showroom in Hattem. Stuur direct een berichtje om een afspraak in te plannen.

Stel uw offerte samen:

Vrijblijvende prijsopgaaf opvragen

Wilt u de prijs weten van deze vloer in uw woning? Geef het aantal vierkante meters door. En u ontvangt geheel vrijblijvend een prijsopgaaf per email.

Bestelling totaal:
Aantal vierkante meters (m2)

Inspiratie nodig? Bekijk eerdere projecten:

Eiken Mozaïek

Eiken visgraat vloer bij Hotel Apart

Elegante tweelaags visgraat parketvloer

Heeft u nog vragen? Bel ons op: